Bel: +31(0)513 630 260

Controle

  • Waarom gaat u energie inkopen als u niet exact weet wat u moet inkopen?
  • Heeft u spot-on inzicht in uw energie kosten?
  • Controleert u uw energiefacturen wel net zoals elke andere inkoopfactuur? 


Energie is specialisme

Het is duidelijk; controle van energiefacturen is een apart vakgebied. Tijdrovend, complex en de kennis ontbreekt bij elke onderneming om onafhankelijk en met open vizier te controleren. ECNed helpt.
U huurt ook een accountant in voor het opmaken van de jaarcijfers. U gaat de samenwerking met ECNed aan voor het permanent controleren van uw energienota's, als uw vraagbaak voor de vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn.
 
De gegevens van alle tariefstructuren en de toegepaste afwijkingen van deze tariefstructuren zijn de basis voor een uitgebreide databank waarover ECNed beschikt. Het beschikken over dergelijke informatie heeft alleen nut, indien men de technieken en methodieken kent om ze onmiddellijk toe te kunnen passen.

Waarom permanente controle?

Bij aanvang controleert ECNed tot maximaal vijf jaar terug. Alle fouten worden hersteld en besparingen op financieel en administratief vlak doorgevoerd. De permanente controle is nodig om de gemaakte afspraken te monitoren. Elke verstuurde factuur kan leiden tot potentiële fouten. U als ondernemer wil alleen betalen als de factuur ook juist is. Daarnaast verandert uw onderneming in de tijd en dienen de energiefacturen, verbruiken en tarieven daarop aangepast te worden. ECNed zorgt hiervoor.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak