Bel: +31(0)513 630 260

Inkopen

Het inkopen van energie wordt u aangeboden van alle kanten en op elk platform dat u wenst. Maar hoe maakt u nu de juiste keuze? Vele partijen pretenderen te kunnen voorspellen wat de toekomstige prijzen van energie kunnen gaan worden. Tevens wordt u gevraagd een keuze te maken om op future basis (OTC), daghandel / spotmarkt (APX) te gaan handelen met vaste prijzen, split purchase horizontaal of verticaal, stop loss modellen enzovoorts. Kunt u hieruit gefundeerde keuzes maken waarbij u nu al weet dat dit de allerbeste keuze is?

Realiteit is; dat kan niemand. Wat kan ECNed dan wel?

Zonder duidelijke strategie heeft u slechte inkoop. ECNed hanteert een unieke en specifieke aanpak ten aanzien van de energie inkoop. Wij kopen energie in voor alle aangesloten leden door enerzijds een collectieve aanpak te kiezen en anderzijds een individuele aanpak. Dit resulteert voor alle deelnemers in mogelijkheden tot reducties op de inkoopkosten. Vergeet u vooral niet de tijd mee te nemen die u anders daarin had moeten investeren. Wensen en behoeften worden meegenomen in de overwegingen. U bepaalt ook hierin mede het succes.
 
Alle elektriciteit die ECNed inkoopt bij geselecteerde preferred suppliers is honderd procent duurzaam door het aankopen van garanties van oorsprong. Indien beschikbaar en kostentechnisch aantrekkelijk, zal gekozen worden voor elektriciteit van Nederlandse bodem. Voor gas kan een deelnemer ervoor kiezen om deze separaat te vergroenen.
 
ECNed is onafhankelijk van leveranciers. Wel werken wij met preferred suppliers, maximaal 5, die periodiek wisselen. Logisch, want er zijn inmiddels meer dan 50 leveranciers voor elektriciteit. Wij selecteren deze leveranciers op operationele resultaten, leveringsvoorwaarden en prijstechnische componenten. De collectieve raamvoorwaarden zijn ons inziens minstens zo belangrijk als de prijs.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak