Bel: +31(0)513 630 260

Over ons

Energie Consulting Nederland B.V. (ECNed) is in 2001 van start gegaan als voortzetting van een deel van de specifieke activiteiten van een internationale organisatie. De medewerkers van ECNed  hebben langdurige werkervaring op het gebied van onderzoek en controle op energienota's voor levering, transport en metingen. Vanuit het hoofdkantoor te Heerenveen wordt de gehele Nederlandse markt bediend.
 
Missie
“Uw energiekosten zijn onze zorg”
Wij zorgen ervoor dat u als ondernemer 24/7 grip krijgt op uw energiekosten.
Energie is een complexe materie. Onze unieke aanpak van controle en metingen zorgen ervoor dat er geen misverstand kan ontstaan wat de beste aanpak is om kosten te reduceren.
 
Visie
“ECNed maakt energie makkelijk”
De energiemarkt is aan sterke veranderingen onderhevig. Door technologische ontwikkelingen zal het toekomstig energielandschap er versneld anders uitzien. Deze ontwikkelingen bieden uitdagingen voor ondernemers om de stroom van data goed te geleiden in een enkel overzicht. ECNed presenteert u alle energiedata in één enkele portal. Overzicht, gemak, één portal, één aanspreekpunt voor levering, transport en meetdiensten; dat is ECNed.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak